• Trainer Jouke Jan Meertens en de VV blijven ook de komende seizoenen aan elkaar verbonden

De voetbalvereniging Annen en trainer Jouke Jan Meertens blijven ook de komende seizoenen aan elkaar verbonden. Dit is de uitkomst van een brede evaluatie waarin in de volle breedte van de vereniging – van de spelersgroep tot de vijfde colonne – volop waardering werd uitgesproken over het enthousiasme, de bevlogenheid en deskundigheid waarmee Jouke Jan zijn rol als trainer/coach bij Annen 1 invult. Ook Jouke Jan zelf uitte zich zeer tevreden over de samenwerking en ziet volop mogelijkheden om met de gretige spelersgroep tot mooie resultaten te komen.

Vanwege die prettige samenwerking hebben we de intentie om een langerlopend contact aan te gaan. Voort nu vertaald zich dat in het voornemen om minimaal de komende twee jaar met elkaar door te gaan. Dit besluit werd met groot enthousiasme door de spelersgroep verwelkomd.

Bestuur vv Annen