• Gezocht! Horeca helden TT Assen

HULP GEZOCHT!!!
    Ben jij 18 jaar of ouder? (JO-19 mag ook helpen, niet tappen, wel verkopen). Kom je ons als VV Annen tapteam dan helpen tijdens het TT weekend!! De opbrengst is voor de gehele club! Hierdoor kunnen we mede uitvoering geven aan ons jeugdbeleidsplan waardoor alle kids kunnen voetballen. Daarnaast kunnen we alle activiteiten rondom en tijdens voetbal (aanschaf materialen zoals goaltjes, ballen, hesjes etc) blijven uitvoeren zoals we gewend zijn.
    Met name de zondag (wedstrijddag) hebben we nog veel helpende handen nodig!!🍻🤛💪
    Draag jij onze club een warm hart toe en wil je één van deze dagen als vrijwilliger helpen? Meld je je dan aan bij onze voorzitter Remco van Rossum (via 06 nummer zie afbeelding) of via de mail: beheer@vvannen.nl