• Activiteiten

Klik hier voor: Voorbereidingsprogramma seizoen 2022/23 1e selectie

INDELING JEUGD SEIZOEN 2022/2023 – KLIK HIER

Warme ontvangst door VV Annen van de nieuwe hoofdsponsors jeugd en senioren

Op 18 mei was het dan zover! Na  een periode van voorbereiding en diverse avonden van overleg door Jeugdcommissie, Sponsorcommissie en Hoofdbestuur van de VV Annen in samenwerking met een aantal fantastische mensen die met hun bedrijven de VV Annen willen helpen, was het moment daar om de verschillende langdurige sponsorovereenkomsten te ondertekenen. Dit met het idee om het toch al prima voetbalniveau nog verder te ontwikkelen en de vereniging voor de langere termijn gezond te houden.

Hier lees je het complete persbericht >>

Pupillen van de week: Drie toppers!

Foto hek: Faas Wigchering (rechts), Sepp Bosma (midden), Job Schrage (links).
    Onze jeugdtoppers van deze week. De laatste thuiswedstrijd van het seizoen:
    Job: Messi 2.0, stylist pur sang, kan niet en nooit tegen zijn verlies.
    Sepp: Snelle linksbuiten. Aannemen en schieten. Altijd in voor een dolletje.
    Faas: Sfeermaker. Altijd goed voor minstens 1 goal per wedstrijd. Knalhard schot!

• Verenigingsactiviteiten